Потерта обкладинка,жовті сторінки,
І шрифт вже не витримав жорсткості часу.
Годинами можу листати цю книгу,
Хоч не прочитала ще жодної фрази.
Між тих сторінок спочиваю душею,
В похмурих кварталах натхнення черпаю.
Там щирість,холодною вкрита землею,
Крізь тріщини в стінах - промінчики раю..
А масок немає,не тиснуть корсети,
Природність в уламках дзеркал спочиває.
Там щастя на плівці старої касети..
В тім звалищі слів я спочинку шукаю...