В душі неначе дірка
Велика утворилась.
Пронизує навколо пустка,
Вона від стін відбилась.
Не доведені теореми
Лежать сховані в столі.
Накреслені всі схеми
Переплелися в голові.
До тебе схема є відсутня,
Дорога ангела в пітьмі.
Подорож ця незабутня,
Коли портрет твій на стіні.
І час все цокає тихіше,
Приховує прожиті дні.
Які здавалися без тебе,
Неначе це пройшли роки.
4.10.11