Ніч намистом грає.
Все лихе все ж минає.
Собака рани латає.
Тьм`яна тінь десь іде.
На порозі зими
Кожен шукає тепла,
Та не знаю коли
Твоя торкнеться рука.
У світі так буває –
Все забуте зникає,
Кожен сам обирає,
Що в душі берегти.
Кіт хвостом веде –
Таємний знак лине
До неба темнішого
Ніж чорні вуглини.
Коли долю шукаєш,
Ти назад озирнись –
Там себе ти впізнаєш
Й не забудь вдуматись.
Все в світі минає
І ніч вже зникає.
З новим днем – нова віра.
Ти лише озирнись.