Так хочеться втекти
Хоча би на хвилину
Так хочеться забути
Що ти все ще людина
Так хочеться втілитись
В безтурботну кішку
Від всього утекти
Забитись під ліжко
Так хочеться втілитись
У воду бурхливу
У роси розсипатись
А потім у зливу
Так хочеться втілитись
В місяць що на небі
Він світить і сміється
І дивиться на тебе
Так хочеться втілитись
В тишу і мовчати
Над тобою мовчати
Біля тебе спати