У всій цій тонкості моменту,
Відчути ниточку буття,
Кінець ловити чи початок?
Кому ось ці аплодисменти?
Питання усього життя.
Фонять чужі слова у горлі,
По спроектованим шляхам,
Усе нове це все забуте,
А не стандарти вводять в ступор,
Та вибирати тільки нам!