Гітара.Багаття.Я і мій тато
У ночі обіймах не хочемо спати.
Душі не вмістити цю тугу.Я плачу.
Я знаю,цю слабкість мені він пробачить.
"Це,доню,життя,у житті все буває,
Давай краще пісню якусь заспіваєм!"
Всміхаюсь.Крізь сльози силкуюсь співати,
Бо добрі знайомі та туга й мій тато.
На стежках життя його серце бувале
Не раз її з сумом разом зустрічало..
Він завжди сміявся в обличчя незгодам,
Він любить життя,а не тиху погоду.
Я хочу такою,як він залишатись.
Хоч сумно на серці,та все ж посміхатись!
Слів недостатньо.Гітара і тато.
У ночі обіймах не хочемо спати.
Ми разом співали,і туга із нами,
Мабуть,звеселяла той беріг піснями..