Колись нас розділяли полюса.
Ти в першій школі в другій я .
Та ти для мене Кать є дуже дорога!
І знаєш ти про це і знаю я .
Колись давно...
Мене причарувала ти і твоя краса.
І сильно полюбив тебе я
І ще сильніше люблю так-так-та .
Але коли тебе нема - моя душа сумна .
Цей сум не можу пояснити навіть я .
Напевно все це - любов моя палка !
Та звісно це ж вона: вона до купи нас звела,
Щоб ти була щаслива , а біля тебе я!
Люблю тебе о бусінко моя !