Як приїду в Україну
Бачу всю її красу :
Всі моря , степи і гори
Землю рідну не чужу.
Бачу те чого бракує ,
Те за чим душа скуча.
А скуча вона за словом
Словом рідним не чужим,
За своїм близьким порогом
І за садом молодим.
Я люблю свою держаю понад усе
І кожен день Богу дякую за це .