В житті мені сьогодні тільки двадцять
Та вже багато зроблено, повір.
Це лиш початок нашого завзяття
Ніколи не забракне у бутті.
Ще сила наша, хлопці, не пропала,
Ще можемо піднятись із колін
І вороги могутність цю пізнають,
Злякаються і впадуть нам до ніг.
Народ наш вічно буде процвітати
І мирно зеленітиме земля!
То ж хочу Вам сьогодні побажати:
Живіть у незалежності до ста!
14.08.2011 року Львів
Мабуть, не пiдтримаю нижче сказаного. Написано досить позитивно, i я вважаю, що вiра то велика сила, як би там не було. Здатна врятувати в будь-якiй бiдi. Ви вiрою живете, i аби бiльше таких людей, то держава наша б процвiтала!
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"Ну мешканець не житиме до двісті років" - оремі мешканці наврядче, та народ в цілому повинен жити і жити! Я так розумію, що ви до народу в цілому звертались?
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"В житті мені сьогодні тільки двадцять
Та вже багато зроблено, повір.
Це лиш початок нашого завзяття
Ніколи не забракне у бутті." - цікаво що саме зроблено? Як на мене то наша ненька поступово йде у небуття! Подивіться на загальний моральний стан суспільсьтва, на стан історичних архетектурних пам'яток, якими так "піклується" держава, на природу яку знищуємо всі ми разом! На еконмічний стан країни... та ін! Це початок кінця, а не початок початку!
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Це тому, що кожен з нас ниє і нічого не хоче робити, мовляв "пахани все зроблять" За батьківщину ще треба боротися і вміти боротися. Кожен може нарікати, а робити чомусь не хоче - "моя хата скраю".
Однак не може завжди бути погано. Колись до влади прийде молоде покоління і все поміняється, а нам наразі треба робити одне - не мовчати, а захищати українську суверенність і, в міру можливості, змінювати українську ментальність.
"То ж хочу Вам сьогодні побажати:
Живіть у незалежності до ста!" - що за рамки? ...якщо все буде йти так, як йде зараз то й десятка не протримаємось! А Україна повинна жити вічно!
hronik відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00