..Давай відсвяткуєм розлуку, -
Останнє зі спільних бажання, -
Адже, не зосталось і звуку,
З недавньої пісні кохання.
Зустрінем цвіт осені інші, -
Вселяючи в серце надії, -
У роздумах днини, мудріші,
Напевно, згаптуємо мрії...
Он, Сонце яке!.. І то хмари
Закрили, - немов, під злу руку...
Так склалося, - ми не до пари, -
Давай відсвяткуєм розлуку