Тисячу і одну ніч ти приходиш до мене
Одну ніч на тисячу
Ми знімаєм маски і сходим зі сцени
Одну ніч за тисячу
Звичайних я б нізащо не проміняла
Здорово мислячи
Я від твоїх історії залежною стала
Кожна із тисячі
Залишає по собі три довгі крапки
Цілий день висячи
Я чекаю ночі і продовження казки
І очі лисячі
Як у казкового хитруна
Ще одна казка, ну хоч одна
Я чекаю і п'ю кожну ніч до дна
В полоні ілюзій
У сні, у який я здалась добровільно
І замки в повітрі
Що розпливаються тихо і більно
По вітру
А за ними казки
Тисяча і одна казка
Одна на заміну іншій
Не зупиняйся, якщо твоя ласка.