По циферблату лізе стрілка
Вона вищитує роки
Моє життя неначе дівка
Тремтить від сильної руки
Мій рок-н-рол втомився спати
Затиснув газ і полетів
Я захотів іще поспати
У вічності щоб час застив
Автостопом не доїхати
До глибин душі не дібратись
А я так хочу вільно дихати
В глибині душі посіхатись
Мій друг закинув інструмент
В його ж душі його ж безодня
І непомітив той момент
Що сірість виграє сьогодні
На циферблаті стала стрілка
Вона спинилась назавжди
Життя закінчилось так стрімко
Я не почув глухе зажди....