Крізь твої усміхнені очі
Бачу погляд любові палкий
Ну скажи мені хоч якесь слово,
Або ні, не кажи, не кажи...
Я рівняю тебе із небом,
Бо така ти, як небо, ясна
А твої голубі оченята
Мов прозора в криниці вода.
А усмішка, якою милуюсь
Засліпила давно вже мене
І завжди я тобі дивуюсь,
Чи колись вона хоч мине.
Ну а сльози, яких не буває
Я забула як плачеш ти
А можливо ти просто знаєш,
Як забути минулі сліди.