А ти чекав на неї...
І хай так, та я люблю тебе
Чому ти не повіриш?
Бо ти прекрасний, не шкодуй мене
Бо я не впаду, якщо крила не обріжиш.
Ти мрію сотворив мою,
Не забирай її, вона єдина в мене
І не шкодуй мене, бо я завжди стою
Можливо на краю, але для тебе.
Життя прожити й не торкнутись губ -
Це самогубство було би для мене
Та не шкодуй мене, бо я завжди стою
Можливо на краю, але для тебе.
Мій ідеал - для мене ти, прекрасний
Я, як любила, так люблю завжди,
А ти чекай, чекай собі на неї.
Вона ніколи не полюбить так,
Як вмієш це робити ти!