За що мене ти так караєш,
Чому мене не підпускаєш,
І відійти не дозволяєш,
Бо біля себе лиш тримаєш.
До тебе хочу полетіти,
Туди де спогади і мрії,
Тебе я хочу обійняти,
І не можу більш чекати
Щоб побачити тебе,
І сказати все що хочу,
Все що можу і не можу,
Все це тільки для тебе.
Своє серце, душу й тіло,
Все для тебе віддаю,
І любов палку свою, залишаю я назавжди
У твоїх руках на щастя.
Хай тебе вона зігріє,
І ніколи не зітліє,
І іскра що пролетить,
Хай не згасне ні на мить.
Мине рік, та це для мене
Що для тебе один день,
І кохання не зів'яне,
Серце б'ється день у день.
Неважливо як там далі,
Чи зустрінемось чи ні,
І хоч небо буде проти,
Та одружимося ми.