Відпустила...не згадуй, не треба...
Бо замало одного нам неба
Бо замало нам квітів у полі
Відпустила по твоїй же волі...
Зачинила... я серце на ключ
І вкинула в бездонне море
А ти мене більше не муч
Не дзвони, не принось мені горе!
Залишила...лиш спогадів клунок
І фото твоє в телефоні
А мій ключик від серця-дарунок
Хтось інший знайде у безодні...