Мамині очі, мов волошки в житах.
Тривожні, бездонний любові знак.
Вони обігріють, розкажуть всю правду,
Утішать в печалі, від лихого завтра.
Мамині очі доброти стежинка,
Без них не уявляю земного життя.
Без них не так світить сонце,
І скрипка не слухае свого смичка.