Ой, як зара заспіваю, ой, як зара свисну
Тай про нашого Василька коломийку втисну.
Наш Василько непутящий, він директор школи.
Тай сьогодні на роботу шкрьомбає поволи.
Як його лиш я увидів земля сі здригала,
Та то Іванка Грабовєцка бігла тай упала.
Ой ішов директор з школи, тай попід городи,
Замотавсі гарбузами, тай наробив шкоди.
Приспів:
Гоп, шиді-риді дай, шиді-риді дайна,
Коломийку, люди добрі, гайда заспіваймо!
Гоп, шиді-риді дай, шиді-риді дайна,
Коломийку зара втисну, ото буде файно!
Породила мене мати, щоб я научався
І з директором Васильком, шоб я шанувався.
Шануватись зним не буду, буди зним сваритись.
Ой тримайте, люди добрі, бо ще буди битись!
Бо багато мні не треба - літра пів чи чвертку,
Ліпше сто грам самогону тай закуску зверху.
Бо як я зза парти встану, як си рознервую,
Тай директору Васильку з ноги як вмалюю!
Буде він ридать і плакать, мене відчисляти,
А мене ж тоді в СІЗО будуть оформляти.
Буду довго я на зоні, довго банувати,
шо невспів тому придурку більше надавати.
Буду довго я на зоні, довго банувати
І усіх, почерзі, зеків буду я бити.
Приспів...
ID:
257190
Рубрика: Поезія, Жартівливі вірші
дата надходження: 02.05.2011 14:22:45
© дата внесення змiн: 02.05.2011 14:22:45
автор: Ессай
Вкажіть причину вашої скарги
|