Я так заплуталась…
Не знаю, що робити,
Живу, як тінь поміж людей.
Продовжую із відчаєм тебе любити,
А поруч інший – любов насаджує на клей.
Я поруч, хай гримлять громи.
Я поруч, хай з берегів виходять океани.
Я поруч завжди – тільки ти позви
І я примчусь, забувши про всі плани.
Я стала твоя, як тебе залишила,
І більше не можу без тебе і мить.
Неначе любов знов взяла і пришила,
Тепер вона в венах безжально кипить.