знаєш, бейб, з тобою розмовляю
важко дихаючи, хоч навколо злива.
тут і сьогодні, зараз оживає,
те що давно не билось, зверху зліва.
і повертає відчуття свободи,
хоча я повністю тобі підкорююсь.
ти підбираєш на душі аккорди.
а я зіграю. обіцяю, впораюсь.
якою б не була важка мелодія,
ти знаєш, бейб,я витримаю все.
я буду твоїм самим вірним злодієм.
з тобою ми півсвіту рознесем.
така дурниця. що нам світ, коли
розносимо свої серця в шматки
ми поєднаємо. ми зможемо. змогли.
і зклеїмо. так міцно. на віки.