Без неї - ні рядка. Ні стрічки. Ані слова.
Без неї є пустою голова.
Без неї помирає моя мова
й земля навкруг вся наче нежива.
Без неї я не можу спать ночами.
Без неї дні похмурими стають.
Без неї я з сутулими плечами
і наче поряд десь розлита ртуть.
Без неї я невпевнено існую.
Без неї я такий уже давно.
Куди без неї я отак прямую?
Та все одно. Їй точно все одно.