Я божеволію, кричу
Мить пройде я вже мовчу,
Що зі мною розкажи
Знаю, зможеш ти…
Таємниць не бережи,
В що вірити мені,
Я прошу тебе, скажи
Я зараз у вісні…
В Диявола чи в Бога,
Мені все одно,
Мені потрібна допомога,
Надіюсь ми з тобою за одно..
Віру втратила в життя,
Загубила щастя в смерті
Мені немає вороття,
І думки мої потерті…
Слова гідного не стало,
Віра мені потрібна,
Моє життя пропало,
Я сама собі подібна…
Я в тратила віру у кохання,
Втратила віру у життя,
Натомість отримала отруєння
Від буття.
Янголе Віри, Скажи у вісні
В Що вірити мені,
Дай відповідь на запитання:
Вірити мені і далі в кохання?..
27.10.2009 20:12:25