Тужливий дощ омиє тротуари
А після зливи все живе засне
Лиш ніч (це тут живуть примари)
Прокинеться й планету розітне
На день як течію нестримну
Де все вирує стрімголов біжить
На ніч німу зате гостинну
Що дух захоплює.. яка чарівна мить
Окину поглядом старе фальшиве місто
Тут дощ лишає по собі твої сліди
І після зливи задуха безлюдно тісно
Напевно зайвий хтось
чи я чи ти