"В аеропортах, на вокзалах,
На кораблях і автотрасах
Шукай мене" - вона казала, -
"У нескінченних людських масах"
"Де заклопотаний, у справах,
Народ тече кудись рікою,
Чекати допоможе кава,
Поки не знайдена тобою"
А я не прийняв до уваги
Чекаю лиш, шукать не хочу.
Є кава, та немає спраги.
Вона є, та не бачать очі.