Поволі тихо,плавно непомітно,
Дивлюсь за тим,як ти від мене йдеш,
-Сьогодні ви напрочуд непривітна..
Я лиш кивну і прошепчу, еге ж..
Хтось,присипіть мене!
То Ти моє безсоння?
Чи може що інакше морить дух?
А ти,напевно,завтра із просоння,
Пташиним співом бавитимеш слух..
Лиш я, доволі дивно, непривітно
Подамся в поле (може там засну?)
Піду так тихо..майже непомітно..
На самоті стрічать свою весну..