Можеш забути моє ім,я,
Не забувай мій облік.
Можеш забути очі мої,
Не забувай мій погляд.
Забудь дотик губ холодних,
Залиш поцілунки гарячі.
Сльози забудь солоні і мокрі,
Долоні лиши тремтячі.
Просто тихо сиди на підлозі,
Слідкуй за моєю тінню.
Мріям нашим тут по дорозі.
Не відпускай з обіймів.
Я не їхня, тобі належу.
Хочеш-душу візьми.
Тобі не зраджу, тобі не збрешу,
Тільки мене терпи....