муз. С. Єнанова
Це демо-версія пісні у виконанні композитора.
Тиха мелодія ночі,
Де тільки ти і я
Обворожити нас хоче,
Кличе в нове життя
Перші невпевнені кроки
До незнаних зірок,
Перша таємна спокуса
Без питань, без тривог
Не питай чому, не питай
У нове життя перший крок
Не питай чому, не питай
Просто ніч сьогодні для двох
Не питай чому, не питай
Просто йди, іди до зірок
Не питай чому, не питай
Просто ніч сьогодні для двох
Ніжно сплітаються руки
В мить, там де я і ти
У невідомих нам звуках
Інші живуть світи
Вперше розтанути хочу
У долонях твоїх,
Вперше на світі любити,
Щоб вогонь той не зник