Чому не спиш моя ти королева?
Які думки тебе гризуть, гостей чекаєш, чи
Ждеш гінця.
Кому послала смертну кару
Чи може тремтячи рукою серед ночі
Писала любовного листа?
Як би ж ти знала як боляче ,
Що не мені писала.
Навіщо ввела у муки вічні та не спитала :
«Чи згоден ти? ».
Я тисячі листів писав, щоб потім вони згоріли
Від одного твого погляду на них
Чому ти не писала, а тоді навіщо я писав?
Напевне щоб з рук твоїх злизати сліди свого кохання,
О, моя королево , власниця сотні відданих тобі сердець.!