Ти вір у щастя ніжні миті,
Повір, що в світі не один.
І серед тисяч ніжних квітів
Зустрінеш ти її колись.
Вона повернеться і, завжди
Буде з тобою у житті.
Вона - дружина, мати, жінка.
Єдиний скарб в твоїй душі.
І серед тисячі дарунків
Ти скажеш: "Добре, що ти є".
І сотні тисяч поцілунків
В цей день для неї принесеш.