Навіщо робиш боляче мені ?
Навіщо ти мою любов вбиваєш ?
Чому вона тепер лежить в труні ?
Ти вбивця, але цього не знаєш…
Ми колись з тобою зустрічались,
Кожного вечора палко цілувались,
А тепер не пара, бо уже розтались,
Та я ще пам’ятаю , як ми обнімались…
Ти чарувала мене своєю красою,
І дурманила ніжними губами,
Ти була смертельною отрутою,
Він ж обнімав тебе своїми руками.
Ти тоді зробила помилку…
Ти з незнайомцем зрадила мені,
І відібрала назавжди мою усмішку,
І цього я не зміг пробачити тобі .
А ще пам’ятаю, як тобі у очі я дивився,
І не забуду вогник,що у них горів,
Щоб щаслива була ти зі мною я старався,
А про те, що ти зрадиш і думать не хотів…
Ти дуже сильно помінялась,
І догорає вже моя свіча надії,
За зраду ти таки не вибачилась,
Та пізно вже, тепер не ти дівчина моєї мрії.
Ти надіялась, що сльози в мене побачиш,
Та я є хлопець, хлопці не плачуть – і я це знаю,
Ти від мене навіть нічого не почуєш,
Тому, що я це все в душі своїй сховаю.
Я живу і не боюся змін,
А чекаю, коли життя моє покине все нещастя,
І не вимагаю нічого від життя взамін,
А просто я живу ,відчуваю щастя!
Автор : Назар Гузій 10.01.11 ©
ID:
241590
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 17.02.2011 09:42:01
© дата внесення змiн: 17.02.2011 09:42:01
автор: Dr.Nazarko
Вкажіть причину вашої скарги
|