Хотіла б знать, про що ти мрієш,
Якою думкою живеш?
Що любиш, хочеш, що ти вмієш,
Про мене думаєш ти теж?
Чи любиш ти весняні ночі?
Чи любиш пісню солов’я?
Що ти вночі собі шепочеш?
Можливо, то моє ім’я?
Чи любиш ти осіннє небо?
Або тихенький шум води?
А знаєш ти, що я без тебе,
Забуду радість назавжди.
Чи знаєш ти, що в літні ночі
Під тиху пісню солов’я,
Твої я бачу ніжні очі,
Усмішка мариться твоя.
Чи знаєш, що під нічним небом,
Коли вже зорі ледь ясні,
Згадаю нишком я про тебе,
Й літать захочеться мені.
Чи любиш ти у тепле літо
Попить холодної води?
Не знала я кохання в світі,
Аж доки не з’явився ти!