Хай буде дощ… і пахучі краплинки
тарабанять по битому склі.
Хай веселикам й веселинкам…
небеса будуть замалі.
Хай періщить негодою злива…
Промокає, струмує, січе,
Щоб веселка весь світ задобрила,
Спершись на землю плечем.
Хай світає… і сонця окрайчик
Визирає із-за тополь.
Хай скрипалі, не вгаваючи,
Струни зірвуть з басоль.
Хай лунають симфонії Ліста…
І бринять щогодини, щодня.
Хай буде тепло… і затишок міста
Пригортається, як кошеня.
23.10.09 р.