Я шукав тебе в магазинах одягу
На сторінках журналів
На вокзалах сумних і у потягах.
Я знав що ти є
Бо інакше не може бути
Тебе я не знаю
Та не можу забути.
Я шукав тебе в Інтернеті
На сайтах знайомств
По об’явах в газеті.
Було важко і … сльози в очах
Опускалися руки
Кімнату наповнював страх.
Я підіймався. Рухався далі.
Заглядав в кожні очі
І знову невдало.
Кожен ранок продовжую жити
Кожен ранок буду молитись
І я впевнений що знайду
Бо інакше не може бути
Тебе я не знаю
Та не можу забути.
24.11.10