Щодня я бачу усмішку твою,
Ти дорога мені, як подих вітру.
Сестричко! Нас не можна розділити!
Красунечко! Я так тебе люблю!
Що незабаром буде в майбутті?
З тобою поруч в будь-яку хвилину.
І жаль, що час для нас такий невпинний,
Та будемо ми поруч у житті.
Один про одного ми знаєм все,
Що відчуваю і без слів побачиш
І ти для мене так багато значиш,
Я так сумую, як нема тебе.
Уловлюєш моїх думок політ,
Сміємось довго-довго вечорами.
Хоч різний дім і різні тато й мама,
Та в нас один на двох єдиний світ.
Ти розумієш серденько моє
І знаєш як ніхто мої проблеми.
Мені потрібно дякувати небу,
Бо добре те, що ти у мене є.
Ти вислухаєш розповідь мою,
Підкажеш що робити і як бути,
Мені твої поради не збути.
Моя рідненька, я тебе люблю!
Ти справжня подруга, ти більше, ніж сестра.
Нехай твоє життя буде щасливим,
Спокійним і по-справжньому красивим,
Багато радості, достатку і добра.
Я тільки про одне тебе попрошу:
Пройдуть роки, буде своя родина,
Своє життя... та ти знайди хвилину,
Не забувай мене, моя хороша!