А, знаєш...я, напевне, вже звикла. Цього разу, я і не плакала...просто, засумувала... Цікаво, як довго,я ще витримаю?Інколи, я собі уявляю,як це вискочити з моста..і чи стало би мені мужності...напевне, ні...я занадто люблю своє життя. Яким би воно не було.
Дивно, та завжди все списувати на карму, не виходить. Може проблема в мені? Можливо й так...................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все!!! досить! мені боляче!!!! і я не хочу розписувати все по- кусочкам, щоб ти міг це зрозуміти!!!!!! Ти думаєш, що не міг по- іншому?..міг! просто, не захотів!!!!а я цілу ніч не спала, і думала...думала...думала, що ж в мені не так? чому всі від мене тікають?..в інші країни, міста...просто тікають....Не підкажеш? та куди тобі..в тебе вже інші проблеми...
Щоразу щось міняю...та це не помагає...сьогодні вирішила, не вести більше цю сторінку...і так це нічого не змінить.