Ця дивна мить, тривогою покрита.
"Знайди мене", лунає з темноти.
Я -мрія, золотом полита,
Я знаю, ти бажаєш теплоти.
І ось я тут, блукаю поміж ночі,
Знайди мене, прилинь ,почуй!
Ти дихаєш так тихо, весь тріпочеш,
Бо я спокуса,я твій гріх - відчуй.
Почуй мій зов, мій шепіт серед ночі,
Я ж відчуваю твій солодкий страх,
Бажання, що затьмарює блакитні очі,
До зустрічі!...в твоїх наступних снах...