Театрів пішла нова ера,
Актори, котрі там грають,
Не те що свого режисера,
А й ролі своєї не знають.
Немає антрактів, активно,
Надходить кінець вистави,
На сцені лиш інстинктивно,
Шепоче хтось тихо вустами.
І ось гасне світло - повільно,
завіса від всіх ховає,
Усе, про що так божевільно,
казали - Воно не минає.