Не вірю я вам й не просіть !
У ваші казки безтурботні,
Батькам своїм й собі брешіть
Й свої багатства ,злата сотні,
Сховайте далі й на показ
Ніколи їх не виставляйте,
Не викликайте в людей страх,
Як хочете - самі страждайте.
А ду́ші вам людські ніза́що
Ніколи не купити в світі.
До влади ви ідете нащо,
Як нас не в змозі зрозуміти?
Ми з вами різні і у різних
Світах живемо й будем жити.
Не треба нападів корисних,
Вам ли́ше гарно говорити!