Так час минає непомітно
Для тих, хто любить
Пристрасно і вірно.
Для тих, у кого
Пломеніє серце
І бурлить кров,
Не простим словом
Є любов.
Це почуття підносить
До вершин,
Дарує крила
І вихід один.
Віддатись на
Веління долі,
Хоч дощ іде
І ти без парасолі.
Та змиє він
Усі твої тривоги.
Охопить душу
Світле сяйво Бога.
І ти збагнеш,
що любов- вічна.
Ти можеш
Відкритися на зустріч
І подати руку,
Ба навіть сам
Маєш якусь муку.
Не трать даремно часу,
Здійснюй свої мрії.
Живи вільніше,
Йди вперед
Сміливіше.
11.11.2010