Наснилось кучеряве щастя
З великими добрізними очима
Сполохало моїх блакитних птахів
Прийшло, пішло і гримнуло дверима
Примарилось те худорляве щастя
Свідомість зрадила, за ним погналась
Не стала на прощання пити кави.
Лиш серце в слід кричало, щоб верталась.