Блакитне небо світлих мрій,
гарячі губи,ніжні очі...
Безкраає море безнадій,
пекельний біль,безсонні ночі...
Знайомий дотик на руці
і погляд,найдорожчий в світі.....
А що лишається в кінці???-
емоції в тюрмі закриті......
Пустоти в серці і в душі,
кохання,що довелось вбити.
Нема нічого на землі,
щоб їх хоча б якось закрити....
Які нікчемні ті слова,
коли говорю "я люблю",-
а в відповідь лиш тишина
говорить про "любов" твою.....
І як же це чудово знати,
що я оформив наш кінець,-
ти знову будеш полювати,-
а я верну посаду "жнець-сердець"......