Жити - шкідливо для здоров'я. Хто живе - той умирає.
Станіслав Єжи Лец
_________________________________________________
Синє море,чорне горе
Вірить в щастя та дарма
Часті спазми , серце хворе
Довгі ночі, дощ, стіна.
Синє море, чорне горе
Вада серця, дикий сміх.
Така юна, а вже хвора
"От би ще побачить світ.."
Сильна,просить на колінах:
"Ще б дожить оцю весну"
Хоч і чує подих в спину
Хтось регоче, -заберу...
Голі стіни,чорні хмари
Крук у вікна загляда
Час повіс у тій кімнаті
........
Кінець весни, її нема.