Люди:
Художники картин власного життя,
Письменники книжок, прожитих подій,
Композитори мелодій, своїх емоцій,
Створені творити,
Створені губити,
Створені кохати та любити,
Тому що ми люди:
Художники картин власного життя,
Письменники книжок, прожитих подій,
Композитори мелодій, своїх емоцій.