Я вірю в ніщо,ні в цю землю,ні в той рай,
Я не знаю про що, хочеш знай я хоч не знай,
Я не бачу нікого, ні тебе , ні себе ,
Лише чую стукіт серце- хоче він тебе.
Тільки чую гуркіт грому, грізно він гримить,
Залишаючи утому, залишаючи на мить,
Покидаючи на віки, забуваючи на час,
Розкриваю очі-віки, залишаю все для нас.
́́́