Щось літає в повітрі,
Їх погляди зійшлись,
Сльози згинуть на вітрі,
Він промовить: «Проснись».
Вона дивиться в очі,
Все тихо, без мов,
Він бере її руку…
Все понятно – любов.
Прижимає до себе,
Між ними вогонь,
Поцілунок сильний,
Сплетіння долонь.
Вона начебто вірить,
Вона начебто спить,
Все що не хоче,
Це проснутись на мить.