Може, ти прилетиш до мене з неба?
Коли нічого від життя уже не треба.
На вулиці зустріну, зовсім випадково.
Пройду повз тебе… Знову й знову…
А, може, із букетом квітів,
Серед буяння молодості літа…
Пройду повз тебе, й не помічу,
Бо ж не побачив… Знову й знову…
Зостались тільки балачки,
Пусті розмови