Як тяжко нам з тобою розмовляти,
Боюсь тебе поцілувати і обняти,
Боюсь тебе до себе пригорнути,
І ніжні ті слова тобі шепнути.
Як важко тебе бачити і відчувати,
Нестримне почуття, й мовчати,
Мовчати й не сказати ці слова:
“Я хочу, щоб була ти лиш моя”