Тихенько плаче вітер за вікном…
Перевертається верх дном
Моє побите світосприйняття –
Все «Я» - думки і почуття.
Як виглядає те, що треба
Знайти в цих марних пошуках себе?
А головне, куди і де?
Чи треба лізти в пекло без потреби?
Плач переходить у виття…
Голодних псів блукають зграї.
Незрозуміло, що згубив і що шукаю,
На грані між життям і…