І всі несправжні...
Навіть я...
Всі грають ролі так правдиво...
Так щиро дивляться ,а ти...
А ти живеш собі щасливо...
Ти думаєш ,що поруч я,
Що поглядом я зігріваю..
Що я живу...
Що я люблю...
Що я тебе лише кохаю...
Та це неправда...
Я - це я..
Коли б могла я вибирати...
Напевне , б щось змінила я...
Та час іде...
Пора втрачати...
І всі несправжні...
Навіть я...
Всі грають ролі так правдиво...
І друзі - знову вороги...
І я чекаю знову дива...