Неба царство сумне
зодягнулось у сірих тонах.
Знову бачу тебе,
Знов приходиш до мене у снах.
Там у твоїх очах
Бачу щастя і сірі тони,
Там в безсонних ночах
Під зірками гуляємо ми.
Та чомусь мої сни
не приходять у моє життя
Я прошу,поясни,
Чом розбилися наші серця????...
Десь під небом отим
Одиноке,сумне деревце
Плаче криком німим,
Та у вітах ховає лице...
Наче крапельки крові
полетіли до низу листки,
Багряної любові,
Що лишили у собі вони.
Десь під небом злощасним
Знову з кимось гулятимеш ти
По листочках маленьких
Це-маленькі кохання-світи....
Обережно ступай,
бо ступаєш по мріях моїх.
Хоч-від мене тікай,
Чи тони у обіймах чужих...
Може хочеш забуть
І віддатися новим устам...
Та лиш знай,що тобі,
Присягнувся на вірність життям.....